• Het verschil tussen professionele shampoo en drogisterij shampoo?

  In de drogisterij moet alles zo goedkoop mogelijk waardoor er veel meer water wordt toegevoegd aan een product. Zo ook met shampoo en conditioner. Terwijl een kappersshampoo 80% uit werkende ingrediënten bestaat en 20% uit water is dit bij een drogisterij shampoo vaak omgekeerd.

  Wij verkopen Maria Nila, een merk dat 100% vegan is, UV-filter bevat en Colour Guard waardoor het haar wordt verzorgt en beschermd. De producten zijn ook vrij van sulfaten en parabenen.

  Kom gerust langs voor persoonlijk advies. Onthoud: ieder haartype is anders en moet ook anders behandeld worden.

 

 • Wat is siliconen?

  Siliconen is een glansmiddel voor het haar. Bij gebruik van siliconen wordt en een laag over jouw haren gemaakt die de haren verzwaart en niet genoeg adem geven. Voor het oog wellicht mooi, maar voor jouw haren helaas niet.

  Onthoud: gezond haar glanst van zichzelf.

 

 • Hoe onderhoud ik het best mijn kleur?

  Allereerst is het belangrijk om een passend advies te krijgen.

  Door middel van een goede shampoo, conditioner en masker wordt het haar en dus de kleur minder aangetast. Dit in tegenstelling tot producten uit een drogisterij. Goedkope shampoo's bevatten meer zuur en tasten dus de verflaag aan.

  Onze Maria Nila producten bevatten UV-filters en een Colour Guard Complex om het beste resultaat uit jouw haren te halen!

 

 • Wat is Olaplex

  Olaplex is een systeem met een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

 


Contact

 

Zambezilaan 194

1448 RB Purmerend

Tel: 06 38701716

 

info@hairatelier.nl 

 

KvK: 35029917

 

Openingstijden

 

Uitsluitend volgens afspraak.

 

Social Media